Algemene voorwaarden

COVID-19
- Kom niet meer dan 5 minuten voor de afspraak naar de salon.
- Kom alleen naar je afspraak.
- Vanaf binnenkomst in de salon en tijdens de behandeling dien je een mondkapje te dragen.
- Bij binnenkomst je handen desinfecteren.
- Heb je klachten? Annuleer dan je afspraak.

 

Afspraken
- Indien je binnen 36 uur voorafgaand aan de behandeling wilt annuleren, behouden wij ons het recht om voor de behandeling(en) 50% van de kosten in rekening te brengen.
- Indien je meer dan 10 minuten te laat op de afspraak verschijnt, wordt deze geannuleerd en behouden wij ons het recht om voor de behandeling(en) 50% van de kosten in rekening te brengen. (Dit omdat wij voor iedereen genoeg tijd inplannen om de behandeling naar behoren uit te voeren. Wanneer je meer dan 10 minuten te laat komt, is dit niet mogelijk en loopt de planning te veel uit)
- Bij niet opdagen op de afspraak behouden wij ons het recht om de volledige kosten voor de behandeling(en) in rekening te brengen.
- Iedereen heeft 5 dagen garantie op de behandeling. Mits de juiste nazorg wordt gevolgd. Wanneer dit niet wordt gedaan, vervalt de garantie.
- Aangegeven prijzen zijn vaste prijzen.
- De betaling wordt direct na de behandeling voldaan via pin of contant.
- Betaalde behandelkosten kunnen niet geretourneerd worden.
- Beautybar Geldermalsen is niet aansprakelijk voor schade van welk aard dan ook ontstaan doordat de styliste is uitgegaan van door de cliënt onjuiste of onvolledige informatie over lichamelijke aandoeningen, medicijn gebruik, werkzaamheden, vrijetijd besteding.