Wimperextensions

Altijd al mooie, lange, gekrulde wimpers willen hebben zonder iedere ochtend gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens de behandelingen plaatsen wij één wimperextension, of juist een waaiertje van de volume techniek, op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt.

 

De krul, lengte en dikte zijn volledige te bepalen naar jouw wensen en de natuurlijke wimperharen. Mits de juiste nazorg wordt toegepast, die besproken wordt na afloop van de behandeling, beschadigen de natuurlijke wimpers niet.

Werkwijze

Er wordt samen met jou een keuze gemaakt in de soort, krul, lengte en dikte van de wimperextensions. Hierbij wordt rekening gehouden met jou wensen en wat de natuurlijke wimperharen kunnen dragen. Vervolgens worden de ogen gereinigd, de onderwimpers afgeplakt en worden de wimperextensions één voor één geplaatst. Tijdens de behandelingen dien je je ogen altijd gesloten te houden, uitgelezen kans om even tot rust te komen dus!

Een nieuwe set one by one wimpers duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en een nieuwe set volume wimpers ongeveer 2,5 uur. Opvul behandelingen duren gemiddeld 1 uur.
De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet en is volledig pijnloos!

Het duurt ongeveer 8 weken totdat de laatste wimperextensions uitgegroeid zijn. Wil je ze altijd mooi vol houden, raden wij je aan steeds binnen 2 tot 4 weken terug te komen voor een opvul behandeling.

Voordelen

  • Tijdbesparend
  • Bestand tegen water
  • Creëert een mooie open blik
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Bijna gewichtloos
  • Altijd geplaatst door een ervaren stylist
  • Lengte, vorm en krul naar wens

One by one

Met deze techniek wordt er een natuurlijk - mascara effect gecreëerd wat zorgt voor een mooie, open blik,

Er wordt één extension op één natuurlijke wimper geplaatst.

Volume

Met deze techniek is het mogelijk om meer een 'fluffy'-look te maken creëren of 'gaten' in je natuurlijke wimperrand te verbloemen. Je krijgt hiermee een vollere look.

Er wordt een handgemaakte waaier (2D, 3D, 4D) van extensions op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt gebruik gemaakt van dunnere wimpers dan bij de one by one techniek zodat het gewicht draagbaar is voor de natuurlijke wimper.