(S)PMU Ombré Powderbrows

Powderbrows is de nieuwste en meest verfijnde techniek op het gebied van semi- permanente make-up voor de wenkbrauwen. Door middel van ejeen machine en een fijn naaldje die met snelheid op en neer gaat in de eerste en tweede huidlaag, wordt er een mooi natuurlijk poedereffect resultaat behaald. Het fijne naaldje laat kleine stipjes achter op de huid wat een natuurlijk poedereffect geeft en de wenkbrauw mooi inkleurt.

Powderbrows is een nieuwe techniek waarbij we door middel van het poedereffect de wenkbrauwen een mooie vorm kunnen geven en voller kunnen laten lijken. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 1 tot 2 jaar het resultaat vervaagd zal zijn. Het is aan te raden dan een touch-up behandeling in te plannen. Tijdens de touch-up behandeling wordt het poedereffect en de kleur weer mooi opgefrist.

Wanneer u een afspraak wenst te maken voor een behandeling dient hier minimaal 48 uur tussen te zitten. Zo kunnen wij u tijdig voorzien van alle voorzorg maatregelen die u minimaal 24 uur voorafgaande aan de behandeling moet treffen.